Predstavitev

Smo zasebna ginekološka ambulanta s koncesijo za opravljanje zdravstvenih storitev v javni zdravstveni mreži. Opravljamo ginekološko in porodniško dejavnost ter preglede dojk. Nahajamo se v zdraviliškem kompleksu Term Ptuj.

V ginekološki ambulanti opravljamo vse vrste pregledov pri ginekoloških pacientkah in nosečnicah. Delo opravljamo strokovno. Imamo veliko izkušenj pri odkrivanju, spremljanju in zdravljenju ginekoloških bolezni, bolezenskih stanj v nosečnosti in bolezni dojk. Naše znanje temelji na dolgoletnih izkušnjah pri delu v ginekološki ambulanti in na Ginekološko – porodnem oddelku Splošne bolnišnice Ptuj, kjer spremljamo in zdravimo ginekološke pacientke in nosečnice, vodimo porode in opravljamo ginekološke posege in operacije.

Zavedamo se, da je osnova za uspešno zdravljenje dobra komunikacija med zdravnikom in pacientko. Naša ambulanta je opremljena s sodobnimi diagnostičnimi aparati, ki poleg našega znanja in izkušenj zagotavljajo strokovno in učinkovito obravnavo ter uspešno zdravljenje.

Redno se izobražujemo in udeležujemo najpomembnejših zdravniških srečanj v Sloveniji ter po svetu. Naša izobraževanja na evropskih in svetovnih kongresih v zadnjih letih si lahko ogledate tukaj.

Smo nosilci mednarodne licence Fetal Medicine Foundation iz Londona za izvajanje meritve nuhalne svetline in določanje kromosomskih nepravilnosti pri plodu. V naši ambulanti smo med prvimi v Sloveniji pristopili k izvajanju te preiskave, ki jo opravljamo od leta 2005 dalje. V tem času smo preiskavo opravili več tisoč nosečnicam. Imamo veliko izkušenj in nas zelo veseli, da nam zaupa tako veliko število zadovoljnih pacientk.

GOR