Predstavitev

Dobrodošli v naši ginekološki ambulanti, kjer vam nudimo celostno skrb za vaše reproduktivno zdravje.

Smo ginekološka ambulanta s skoraj 30 letno tradicijo. Nahajamo se v zdraviliškem kompleksu Term Ptuj. Specializirani smo za izvajanje razširjenih ginekoloških pregledov pri najrazličnejših ginekoloških tegobah, za izvajanje preiskav pred in med nosečnostjo ter naprednih 2D, 3D in 4D ultrazvočnih preiskav. Naše vrhunsko strokovno znanje, delovanje po najnovejših strokovnih smernicah in najsodobnejša ultrazvočna diagnostika vam zagotavljajo, da boste pri nas deležne visoko strokovne obravnave.

V ginekološki ambulanti s koncesijo opravljamo zdravstvene storitve po pravilih ZZZS vsem, ki imate pri nas opredeljenega ginekologa. Ker je obseg storitev v sklopu ZZZS omejen, lahko dodatne storitve opravite samoplačniško. V našo samoplačniško ambulanto ste dobrodošle vse, tudi tiste, ki obiskujete ginekologa drugje.

Redno se izobražujemo in udeležujemo najpomembnejših zdravniških srečanj v Sloveniji ter po svetu. Poleg tega naše znanje tudi delimo s predavanji na slovenskih in tujih kongresih ter z izobraževanjem bodočih zdravnikov. Naša izobraževanja na evropskih in svetovnih kongresih v zadnjih letih si lahko ogledate tukaj.

Smo nosilci mednarodne licence Fetal Medicine Foundation iz Londona za meritev nuhalne svetline. V naši ustanovi smo med prvimi v Sloveniji pristopili k izvajanju te preiskave, ki jo opravljamo od leta 2005 dalje. V tem času smo preiskavo opravili več tisoč nosečnicam. Na tem področju smo zelo izkušeni in zelo nas veseli, da ste nosečnice z obravnavo pri nas zadovoljne, da nam zaupate in se k nam vračate.

Znanje. Izkušnje. Srčnost. Predanost. Posluh. Tukaj smo za vas.

GOR